Ricoh Norge kåret til "Årets leverandør 2013"

Prisen til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer ble i år delt ut for annen gang i år, så med andre ord ser vi her starten på en tradisjon som skal videreføres.

Tradebroker ønsket å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2013" det kommende året. Det er veldig hyggelig å kunne melde at hele 106 personer fant veien til Årsmiddagen og var med på å hylle Ricoh Norge.

I den ubestikkelige juryens begrunnelse for tildelingen står å lese:
"Årets leverandør har i lang tid vært en god samarbeidspartner med Tradebroker. Årets leverandør ser muligheter i Tradebroker og jobber langsiktig for og kunne utnytte og utvikle disse mulighetene. Langsiktig bearbeidelse av medlemsmassen har gitt årets leverandør en rekke nye kunder blant vår medlemsmasse i de senere år. Det reflekteres i en meget hyggelig omsetningsøkning i 2013. Måten Tradebroker samarbeider med årets leverandør blir brukt som eksempel på hvordan vi ønsker å samarbeide med andre leverandører. Årets leverandør har tatt steget fra og være en tradisjonell leverandør av enheter til og bli en samarbeidspartner hvor optimalisering av kundens ressurser står i fokus. Årets leverandør for 2013 er: RICOH!"

Det var en meget fornøyd, nesten rørt, Petter Lien som mottok prisen på vegne av Ricoh Norge. Allerede dagen etter var han på banen med en mail til oss med følgende ordlyd:
"Vi er utrolig stolte og begeistret for prisen som årets leverandør 2013. Hele Ricoh Norge er nå informert på et fellesmøte i dag, og det ble tatt veldig godt i mot med vill klapping. Vi vil jobbe hardt for at vi viser oss prisen verdig, også i årene som kommer. Dette vil vi bruke som inspirasjon til å jobbe enda hardere både mot medlemsbedriftene og i samarbeide med dere. Tusen takk for den gjeve utmerkelsen!"

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring