Entur AS nytt medlem

Entur AS er nytt medlem i Tradebroker f.o.m. 8. september 2017. Entur er et statlig foretak med ansvar for å levere tjenester på tvers av alle kollektivoperatører i Norge.

Entur AS ble etablert 15. oktober 2016, og skal levere salgs- og billettløsninger for jernbanen. I tillegg skal Entur levere tjenester som gjør det enkelt å planlegge, sammenligne og kjøpe sømløse reiser på tvers av alle kollektivoperatører i Norge, som buss, tog, ferje,
t-bane og trikk. 

Hovedkontoret ligger i Oslo og selskapet har avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Lillehammer. Selskapet kombinerer innovasjon innenfor teknologi med ledende kundeservice og forretningsutvikling knyttet til kollektivtransport. Entur har 250 ansatte og en omsetning på i overkant av NOK 400 millioner. Selskapets salgssystem håndterer i dag en billettomsetning på nærmere NOK 4 mrd. årlig.

Entur AS eies i dag av Samferdselsdepartementet.

I sin søknad om medlemskap har Entur fokusert på at det er match mellom Tradebrokers forretningsidé og Enturs egen anskaffelses- og sourcingstrategi. Entur ønsker å bruke minst mulig tid og ressurser for anskaffelse av ikke-strategisk innkjøp og, istedenfor, bruke tid på strategisk innkjøp.

Tradebroker gjør oppmerksom på at Enturs deltakelse på de respektive områder ikke er endelig kartlagt. 

Kontaktdetaljer Entur AS:
www.entur.org/ (NO 917 422 575)
Postboks 1800 Sentrum
0048 Oslo
Besøk: Schweigaards gate 23, 0191 Oslo

Hovedkontakt: 
Kenneth Nils Woodward, innkjøpssjef
kenneth.nils.woodward@entur.org 
Mobil: 916 52 573
Besøk: Schweigaards gate 23, 0191 Oslo

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring