Brilleland - Aldersrabatt fra 17.-31.10.

Nå tilbyr Brilleland alle ansatte i en medlemsbedrift Aldersrabatt, hvor du får din egen alder i rabatt. I tillegg får du 1000 kroner i avslag på Brillelands beste progressive glass! 

Kampanjeperiode: 17. - 31. oktober

Velg blant merker som Ray-Ban, Carrera, Guess, Burberry, Gant, Julius, Miki Ninn, Peak Performance, Unofficial og mange flere.

Få din egen alder i rabatt
Hos Brilleland er det bare moro å bli eldre – for nå er aldersrabatten endelig tilbake! Brilleland gir deg 1 % i rabatt for hvert år du er fylt. I tillegg får du 300,- i avslag på deres beste enstyrkeglass og 1000,- i avslag på deres beste progressive glass.

Halv pris på komplett brille nr. 2
Trenger du mer enn én brille, gir Brilleland deg i tillegg halv pris på HELE brille nr. 2 - både på innfatning og alle typer brilleglass! Brille-2 rabatten gis på den rimeligste brillen. 

Last ned rabattkupong her og ta den med til din nærmeste Brilleland-butikk. Rabatten er privat og kan brukes uavhengig av bedriftsavtalens faste tilbud. Tilbudet kan ikke kombineres med Brillelands egne kampanjer og rabatter. Rabatten gjelder for den ansatte, dens ektefelle/samboer og barn. Tilknytning til en medlemsbedrift må kunne dokumenteres med visittkort, adgangskort e.l.

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring