Årsmiddagen 2013 - 90 feststemte samlet på Eik

Smittet av fjorårssuksessen la vi opp til Årsmiddag etter samme lest også i år. I fjor ble rammen for middagen kraftig utvidet. I år fikk vi bekreftelsen på at det var et vellykket trekk.

For å videreutvikle middagen til en attraktiv arena, ble samtlige leverandører og medlemmer igjen invitert. Både beliggenhet, fasiliteter og kapasitet, har gjort at mange av våre tidligere arrangementer er blitt avholdt på Thon Hotel Opera. I år søkte vi muligheter hos vår nye (fra 1.7.2012) leverandør av hotelltjenester, Nordic Choice. Ole Jonny Eikefjords Restaurant Eik, som ligger i tilknytning til Clarion Collection Hotel Savoy, ble raskt et naturlig valg.

Torsdag 28. februar samlet hele 90 mennesker seg til hyggelig lag. Samtalene løp lett både under mingletimen og middagen, ja faktisk langt ut i den nye dag for de mest utholdende. Vi melder, kledelig beskjedent, at dette ble et meget vellykket arrangement: Fin setting; Utmerket mat og godt drikke; Hyggelig stemning; Knytting av kontakter; Utmerket underholdning. Det siste stod Vidar Johnsen for. Vidar er kanskje mest kjent som eksvokalist i Vamp, og han leverte da også en fin blanding av Vamplåter og låter fra egen produksjon. Kraftfullt levert. Full applaus.

Årets leverandør 2012
Vi lovte en overraskelse under årets Årsmiddag. Og overraskelse ble det! TESS ble kåret til "Årets leverandør" til Tradebrokers medlemmer.
Tradebroker ønsket å gjøre stas på en spesiell leverandør - en leverandør som kan smykke seg med tittelen "Årets leverandør 2012" det kommende året. Juryens valg falt på TESS, og det var en meget overrasket og glad Monica Borge som mottok velfortjent diplom og applaus.

Rikets tilstand
Styreleder Steinar Wiik orienterte om "rikets tilstand". Han gikk igjen langt i å garantere for invitasjon til tilsvarende arrangement i 2014. Det skal ikke stå arrangørstaben i administrasjonen, og vi håper da at enda flere stiller. Passerer vi 100? Det tror vi. Ikke minst forventer vi at medlemssiden mobiliserer kraftigere, for dette viste seg å være en arena verdt å delta på!

Developed by Aplia and ECIT Capstone - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler - Personvernerklæring